ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Συνεχίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με το ζήτημα της εγκατάστασης φωτιστικών LED στους εξωτερικούς χώρους των στρατοπέδων. Να θυμίσουμε ότι κατηγορεί τον υπουργό ΕΘνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο αλλά και τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά για διαφορά 10 εκατ ευρω.

Με τρίτη του πλέον ανάρτηση σχετικά με το θέμα, προσθέτει, στα όσα έχει ήδη αναφέρει, ότι ζητήθηκαν φωτιστικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να αποκλειστούν όμοια προϊόντα άλλων προμηθευτών, πέρα απο αυτά της εταιρείας Dasteri.

Μάλιστα επικαλείται Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία ακύρωσε τον διαγωνισμό για την προμήθεια φωτιστικών που είχε προκηρύξει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με πανομοιότυπη Προκήρυξη και με μειοδότρια την ίδια εταιρεία.

Αναλυτικά αναφέρει:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2η για τις «LED ΑΚΡΙΔΕΣ» του ΥΠ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Παναγιωτόπουλε και Χαρδαλιά όσο κι αν κρύβεστε, θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ για την αρπακτή με τα LED (φωτό 1)!

Κάνατε διαγωνισμό, ορίζοντας στην προκήρυξη ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ τεχνικές προδιαγραφές στα υπό προμήθεια είδη, προκειμένου να πάρει τη δουλειά η εταιρεία Dasteri.

Πέρα από τους λαμπτήρες LED 11W, ζητήσατε τα φωτιστικά σώματα καλλωπιστικού τύπου LED 40W και 45W να είναι κατασκευσμένα με τέτοιο τρόπο (“με συστοιχίες LED συνδεδεμένες παράλληλα και κάθετα τοποθετημένες σε έναν κυλινδρικό σχηματισμό παράλληλο με τον ιστό ή σε έναν ωοειδή σχηματισμό παράλληλο με το έδαφος”, φωτό 2, 3, 4), ώστε να αποκλειστούν όμοια προϊόντα άλλων προμηθευτών κι έτσι, ΜΗ νόμιμα, να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφέρουσα η εταιρεία Dasteri!

Δεν το λέω εγώ… Το Ελεγκτικό Συνέδριο το είπε με την υπ’ αριθμ. 312/2022 Πράξη του, με την οποία ΑΚΥΡΩΣΕ τον διαγωνισμό για την προμήθεια φωτιστικών LED, που είχε προκηρύξει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ Προκήρυξη και με μειοδότρια την ΙΔΙΑ εταιρεία (φωτό 5, 6, 7)!!!

Ακυρώστε τη σύμβαση που προκαλεί ΖΗΜΙΑ εκατομμυρίων στο Δημόσιο, και ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Αν σας έχει μείνει λίγη τσίπα…

ΥΓ .περιμένω την απάντηση σας.Όπως επίσης περιμένω από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ να απαντήσει γιατί του Δημου Φιλαδελφειας τη σύμβαση την ΑΚΥΡΩΣΕ και την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!

Συνεχίζεται….