ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κινητοποίησεις στις 22 Νοεμβρίου για τα φορολογικά μέτρα. Αναμένεται κλείσιμο της αγοράς.

Την έντονη αντίθεση τους στις νέα φορολογικά μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την εισαγωγή τεκμαρτού εισοδήματος, προκαλεί στην συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Γιατροί, δικηγόροι, έμποροι, βιοτέχνες, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, από περισσότερους από 7 πανελλαδικούς οργανισμούς και συλλόγους, αποφάσισαν για τις 22 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη.

Σε συντονισμό βρίσκονται και οι συνδικαλιστικοί φορείς της Καβάλας. Είναι πολύ πιθανό, κατά την μέρα της κινητοποίησης η αγορά της πόλης να παραμείνει κλειστή, ενώ βέβαια την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας, καθώς, Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας συγκαλείται αύριο 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας με το ακόλουθο θέμα ημερήσιας διάταξης: «Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τις αποφάσεις της Ολομέλειας της 11ης Νοεμβρίου 2023, επί του προτεινόμενου φορολογικού  νομοσχεδίου. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ανωτέρω θέματος-   Κινητοποιήσεις.»