Ενα μοναδικό καλοκαιρινό event ερχεται στην σκηνη του Cosmopolis

Στις 26 Ιουλίου η κεντρική σκηνή του Cosmopolis Festival, στην Πλατεία Μωχάμετ Άλη, υποδέχεται τρεις ξεχωριστούς καλλιτέχνες της διεθνής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό event 🎉

𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫𝐜𝐚𝐭𝐭

Ο Undercatt έχει έναν από τους πιο μοναδικούς και συναρπαστικούς ήχους μεταξύ των σημερινών σχημάτων ηλεκτρονικής μουσικής. Ο Elia Crecchi (γνωστός και ως Undercatt), ο οποίος κατάγεται από την όμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας, ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας μηνιαία πάρτι στη γενέτειρά του. Χάρη στο δημιουργικό του όραμα και τη μουσική του οξυδέρκεια, τα πάρτι αναπτύχθηκαν γρήγορα δυναμικά και στη συνέχεια έγιναν σημείο προορισμού για διεθνείς Dj’s. Ο καινοτόμος ήχος του Undercatt τράβηξε την προσοχή ακόμη και του επιφανή Solomun, ο οποίος έγινε από νωρίς υπέρμαχος της μουσικής του, κυκλοφορώντας την στην εταιρεία του Diynamic.

Ο Undercatt έχει παίξει σε μερικά από τα κορυφαία events του κόσμου, όπως το DC 10, το Rex Paris, το Stereo Montreal, το Roxy Prague, το Input Barcelona, το Diynamic Festival στο Άμστερνταμ και στο μοναδικό Tomorrowland.

𝐒𝐡𝐚𝐥𝐥 𝐎𝐜𝐢𝐧

Ο Shall Ocin είναι DJ και παραγωγός από το 1998. Με μια ξεχωριστή ηχητική υπογραφή, προσπαθεί πάντα να οδηγεί τη μουσική του σε νέα και ανεξερεύνητα επίπεδα, με έντονη χρήση modular synths, αναλογικών rhythm boxes και custom made effects. Τα αποτελέσματα είναι αψεγάδιαστα κομμάτια, που αναμειγνύουν δημιουργικά beats, μεγάλες basslines και απροσδόκητα εφέ, οδηγώντας πάντα τον ακροατή σε μια συναισθηματική περιπέτεια στο dancefloor.

Η μουσική του μπορεί να βρεθεί μεταξύ άλλων σε labels όπως Ellum, Hotflush, Truesoul, Bpitch Control, Last Night on Earth, Hot Creations, Systematic, Get Physical, Culprit, Leftroom και Herzblut.

Είναι ένας από τους ιδρυτές της Clash Lion, μιας ετικέτας ηλεκτρονικής μουσικής αφιερωμένης στην Techno, την Electro και όλα τα είδη πειραματικής electronica

𝐉𝐨𝐫𝐠𝐢𝐨 𝐊𝐢𝐨𝐫𝐢𝐬

Με αμέτρητες κυκλοφορίες σε πολλές μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες όπως οι Movement Recordings, Juicebox Music, Replug, Balkan Connection, ao. Ο ίδιος ως DJ, Παραγωγός, CEO & Μουσικός Ιδρυτής του Bloque Festival, βρίσκει πάντα χρόνο να μοιράζεται την αγάπη του για τη μουσική με όποιον μπορεί να εκτιμήσει το στυλ του. Jorgio Kioris

Η μουσική του υποστηρίζεται από τους θρυλικούς Hernan Cattaneo, Nick Warren, Kölsch, Guy J, D-Nox, Edu Imbernon, Eelke Kleijn, Danny Tenaglia DJ, Cid Inc, Darin Epsilon, BOg, D-FORMATION, Sezer Uysal, Marcelo Vasami, Tripswitch, Lonya, Marc DePulse, Oliver Schories, Paride Saraceni, Dale Middleton, ao.