Κεντρική πολιτική συγκέντρωση της Τάνιας Ελευθεριάδου

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα έργα που έμειναν στάσιμα καθώς και στις υποσχέσεις που όπως είπε ήταν ψεύτικες, αναφέρθηκε στην ομιλία της, κατά τη διάρκεια της κεντρικής της πολιτικής εκδήλωσης η εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Galaxy όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν ασφυκτικά γεμάτη, με τον κόσμο να δινεί τις ευχές του στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκλογή της.

“Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την στήριξη και την αγάπη σας! Η χθεσινή συνάντηση ήταν άκρως συγκινητική και ελπιδοφόρα!

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων!!! Η ώρα της μεγάλης ανατροπής!!! Την Κυριακή όλοι μαζί θα συνυπογράψουμε το συμβόλαιο αλλαγής με τον Αλέξη Τσίπρα!!! Κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί τόση αδικία, ούτε ο αριστερός, ούτε ο κεντρώος, ούτε ο δεξιός!!! Την Κυριακή ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ρίχνουμε την χειρότερη Δεξιά που πέρασε ποτέ από την χώρα!!” αναφέρει η Τάνια Ελευθεριάδου με αφορμή την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε.