Η Νίκη Κεραμέως έστειλε μήνυμα στους υπαλλήλους της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας να ψηφίσουν ΝΔ

Σε καταγγελία κατά της Υπoυργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, προχώρησε η ΕΛΜΕ ν. Καβάλας, καθώς η Υπoυργός φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στο οποίο καλεί τoυς υπαλλήλους να ψηφίσουν ΝΔ, ώστε η Ελλάδα “να προχωρήσει στο μέλλον”.

Η ΕΛΜΕ ν. Καβάλας, απαντά στην κ. Κεραμέως με την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Θηραμένης ήταν ένας από τους 30 τυράννους. Πριν γίνει τύραννος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των Αθηναίων συμπατριωτών του και εξασφάλισε την ντροπιαστική υποταγή της Αθήνας στη Σπάρτη, αλλά και τη δική του εξουσία. Έκτοτε η συμπεριφορά του ανθρώπου εκείνου ο οποίος εκμεταλλεύεται τη θεσμική θέση του για να επιβάλει το κομματικό ή το προσωπικό του συμφέρον ονομάζεται «θηραμενισμός».

Η κ. Κεραμέως, ως νέος Θηραμένης, και με την ιδιότητά της ως Υπουργός Παιδείας (ξεχνά να σημειώσει ότι είναι υπηρεσιακή) τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 έστειλε μήνυμα στη ΔΔΕ Καβάλας στο οποίο αναφέρει: «οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα κρίνουν το πώς η Ελλάδα θα προχωρήσει στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα τολμηρά, σταθερά, μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, στο δρόμο που χαράξαμε μαζί από το 2019». Καλεί δηλαδή τους υπαλλήλους της ΔΔΕ Καβάλας να ψηφίσουν την ίδια και το κόμμα της στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η εκπαιδευτική κοινότητα όμως γνωρίζει την αλαζονεία με την οποία διοίκησε τα τέσσερα χρόνια της «βασιλείας» της. Δεν ξεχνά την εγκατάλειψη των σχολείων στην πανδημία, την αύξηση των μαθητών ανά τμήμα την ίδια περίοδο, την προσφορά στη Cisco των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και καθηγητών, την έξωση των αιρετών από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τη δίωξη κάθε συνδικαλιστικής δράσης.

Κυρία Κεραμέως, απευθύνεστε σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι η άσκηση της νεολαίας στη δημοκρατία. Αντιθεσμικές- αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν θα περάσουν.