Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ανδρόγυνου που έχασε τον προσανατολισμό του στη δασική περιοχή της Νικήσιανης

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός άντρα και μιας γυναίκας που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους, στη δασική περιοχή Νικήσιανης Καβάλας.

Στο δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής αναφέρεται:

Εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έπειτα από αποπροσανατολισμό τους, στη δασική περιοχή Νικήσιανης Καβάλας, πλησίον Μονής Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα, με τη συνδρομή εθελοντών.

Με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ευχαριστεί τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης ,της Ελληνικής Αστυνομίας κυρίως όμως τους εθελοντές του paggaioalert που με επικεφαλής τους Σαραντούδη Βαγγέλη, Δημούδη Αθανάσιο Κοντούδη Βασίλη και Μακρή Παντελή συμμετείχαν στην ανεύρεση και στην ασφαλή κάθοδο από το Παγγαίο των δύο νεαρών πεζοπόρων μετά από επίπονες και πολύωρες προσπάθειες. “Για ακόμη μια φορά απέδειξαν τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και με αυτοθυσία κατάφεραν να φέρουν την αποστολή εις πέρας. Το Παγγαίο για ακόμα μια φορά έδειξε την ανθρωπιά του σε μια δύσκολη στιγμή! Είμαι πραγματικά υπερήφανος!” σημειώνει ο κ. Αναστασιάδης.