ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Δημάρχου και Βουλευτών στα Κ.Α.Π.Η. της Νέας Καρβάλης, του Αγίου Αθανασίου και των Ποταμουδίων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου τα ΚΑΠΗ του Δήμου, που βρίσκονται στη Νέα Καρβάλη, στον Άγιο Αθανάσιο και στα Ποταμούδια, για να τσουγκρίσει αυγά και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη και το προσωπικό τους.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στους ηλικιωμένους να ανταλλάξουν απόψεις με τον Δήμαρχο για την καλύτερη λειτουργία των ΚΑΠΗ, καθώς και για τη επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές τους.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Παππάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Ανέστης Δημητριάδης, ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, Παύλος Χαβιαρόπουλος, το μέλος της Διοίκησης του νομικού προσώπου Ανθή Χατζηφραντζή, και η διευθύντρια των ΚΑΠΗ, Αθηνά Παυλίδου.

Στην Νέα Καρβάλη τον συνόδεψε και ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Καρακεΐσογλου.

Στη σημερινή εκδήλωση των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας, συμμετείχαν και οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Αθήνα Παναγιωτίδου.