ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Γ. Καρατσιουμπάνης. Στην θέση του ο Τ. Καρασαββόγλου

Με ανακοίνωση του, ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης έκανε γνωστό ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του απο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαϊου. Την θέση του παίρνει ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου.

Στην ανακοίνωση του ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης αναφέρει:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Θέλω να σας ενημερώσω για μια δύσκολη απόφαση που πήρα. Να αποσύρω την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καβάλας, για λόγους υγείας.

Μια υποψηφιότητά που περίμενα καιρό, για να βάλω το λιθαράκι μου με τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε όφελος του Καβαλιώτικου λαού. Με την απόφαση μου αυτή στενοχώρησα φίλους και φίλες, αλλά θα το ξεπεράσουν.

Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πριν λίγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εγκρίναμε το κυβερνητικό πρόγραμμα μας που θα οδηγήσει στην τόσο αναγκαία νίκη της 21ης Μαΐου.

Εγκρίναμε και τη λίστα με τους υποψήφιους και υποψήφιες σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι που ο καλός φίλος Τάσος Καρασαββόγλου, καθηγητής οικονομικών στο ΔΙ.ΠΑ.Ε και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, είναι αυτός που μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του νομού μας.

Έχουμε σαράντα περίπου μέρες για να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα μας από τη Μεταπολίτευση. Σαράντα μέρες για το σχηματισμό της προοδευτικής κυβέρνησης, που τόσο χρειάζεται η χώρα μας, που θα φέρει σταθερότητα και θα διώξει το ζόφο, τα σκάνδαλα και την ακρίβεια της ΝΔ και του Μητσοτάκη.