Θεόδωρος Μουριάδης: «Τα έργα της διοίκησής μας στον Δήμο Καβάλας εκτιμήθηκαν θετικά»

Την ικανοποίηση του για την απήχηση που είχε η εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος, εξέφρασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης. Πρόκειται άλλωστε για μια απήχηση που αντικατοπτρίζει και την απήχηση που έχει η προσπάθεια που έγινε απο τη διοίκηση του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Καβάλας αναφέρει:

“Η παρουσία τόσο πολλών στην εκδήλωση και η ευκολία συστράτευσης τόσο άξιων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ για τη συνέχιση του έργου μας για την επόμενη πενταετία, συνηγορεί στο ότι οι προσπάθειές μας και τα έργα της διοίκησής μας στον Δήμο Καβάλας εκτιμήθηκαν θετικά. Είμαι διπλά χαρούμενος, διότι την εκτίμηση αυτή δεν την εισπράττω μόνον από όσους συμπορευτήκαμε μέχρι τώρα, αλλά καθημερινά από τους κατοίκους των γειτονιών και των χωριών του Δήμου, από πολλούς άξιους συμπολίτες, μερικοί από τους οποίους δέχθηκαν να κοσμήσουν το νέο ψηφοδέλτιό μας. Οι εκατοντάδες παρουσίες το βράδυ της Τετάρτης στην ανακοίνωση των πρώτων 100 υποψηφίων, μερικές μάλιστα άκρως εμβληματικές, είναι μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσους έβαλαν εμπόδια και καθυστέρησαν το έργο μας, καθώς και σε όσους προσπάθησαν με ψέματα και συκοφαντίες να μειώσουν την προσωπικότητα και την κοινωνική προσφορά μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και που στηρίζετε την προσπάθειά μας, ώστε τον ερχόμενο Οκτώβριο, χάρη στην ψήφο των Καβαλιωτών, να μπούμε στον κύκλο της ολοκλήρωσης όσων ξεκινήσαμε και είχαν αποτελέσει το προγραμματικό πλαίσιο της παράταξής μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που συνεχίζετε να δείχνετε στο πρόσωπό μου. Αποτελείτε τη δύναμή μου για να συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτά που πιστεύω.”