Απρέπειες και επιδεικτικές προσκλήσεις στο ΓΕΕΘΑ

Δυο δημοσιεύματα, αναφέρονται στην κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά τις σχέσεις που έχουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

“Δεν έχουν σταματημό οι απρέπειες Φλώρου σε βάρος του Παναγιωτόπουλου” αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr σε ένα δημοσιεύμα στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά:

“Τον λέει «σαχλαμάρα», τον αγνοεί επιδεικτικά, τον περιφρονεί καθημερινά, στις πρόσφατες κρίσεις αποστρατεύει στενό συνεργάτη του και χτες την ώρα που ανακοινώνεται η ημερομηνία των εθνικών εκλογών του δίνει την χαριστική βολή.

Οι απρέπειες του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο πρόσωπο του πολιτικού του προϊσταμένου υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου δεν έχουν σταματημό!

Με το που ορίστηκε η ημερομηνία των εκλογών, ο Α/ΓΕΕΘΑ προσκάλεσε στο γραφείο του με τυμπανοκρουσίες τον βουλευτή της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη που τυγχάνει να είναι ο εκλογικός ανταγωνιστής του υπουργού Άμυνας στην Καβάλα. Και όχι μόνο τον προσκάλεσε αλλά και εξέδωσε ανακοίνωση για να τονίσει ότι η συνάντηση έγινε σε “ιδιαίτερα θερμό κλίμα”! Τα βλέπει η ντροπή και ντρέπεται…

Γι’ αυτό επιβάλλεται ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας που σύντομα θα διοριστεί να έχει την δυνατότητα χαλιναγώγησης του Α/ΓΕΕΘΑ.”

Σε ένα άλλοδημοσίευμα, αυτό της ιστοσελίδας militaire.gr με τίτλο “«Σαχλαμάρες» στο ΥΠΕΘΑ! Ο Α/ΓΕΕΘΑ κάνει πολιτική με συνυποψήφιο του ΥΕΘΑ στην Καβάλα;” αναφέρεται:

“Αυτά που γίνονται σε ΥΠΕΘΑ με πρωταγωνιστή τον Α/ΓΕΕΘΑ απλά δεν έχουν ξαναγίνει! Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή θα λέγαμε ότι είναι για γέλια. Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά στη χώρα και μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε με τη σημερινή κατάσταση…

Ο Α/ΓΕΕΘΑ που σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν παρακολουθείτο επί 2 χρόνια από την ΕΥΠ και δεν έβγαλε τσιμουδιά γι’ αυτό, αφού πήγε με στολή σε κομματική εκδήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σήμερα δέχτηκε στο γραφείο του τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη. Βουλευτής Καβάλας ο οποίος θα «κονταροχτυπηθεί» με τον πολιτικό προϊστάμενο του Α/ΓΕΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο που επίσης εκλέγεται στην Καβάλα!!! Αυτά δεν γίνονταν στο χώρο της Εθνικής Άμυνας ποτέ! Δεν συζητιόταν ούτε ως ανέκδοτο.

Με δυο λόγια: σαχλαμάρες στο ΥΠΕΘΑ και συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στον κ. Μητσοτάκη για τις επιλογές του στο χώρο της Εθνικής Άμυνας!”