ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα σωματεία της Καβάλας θέλουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις

Σύσκεψη με σκοπό τη συνέχεια των κινητοποιήσεων διοργανώνουν αύριο τα σωματεία της Καβάλας. Σ’ αυτή την σύσκεψη καλούνται όλα τα εργατικά σωματεία και οι φορείς της πόλης, που πρωτοστάτησαν και βρέθηκαν στις μαζικές κινητοποιήσεις που αναπτύχθηκαν για το έγκλημα στα Τέμπη, σε σύσκεψη – συζήτηση στις 18:30 στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο ισόγειο της Νομαρχίας Καβάλας.

ΌΠως επισημαίνουν τα σωματεία που συνυπογράφουν αυτό το κάλεσμα , επιδίωξη αυτή της σύσκεψηςς είναι να δοθεί συνέχεια στις πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες, “ώστε να μην αφήσουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα (διοργάνωση συναυλίας, εκδήλωσης, συλλαλητήριο).

Γύρω μας υπάρχουν πολλές «κοιλάδες των Τεμπών», όπως και κρίσιμα μέτωπα πάλης για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους βιοπαλαιστές, τους συνταξιούχους, από τα ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, που έχουν τραγικές εκδηλώσεις και στην περιοχή μας, τους τσακισμένους μισθούς και την παραπέρα ιδιωτικοποίηση του νερού, μέχρι τους πλειστηριασμούς, τα ελλιπή μέτρα αντισεισμικής και αντιπλημμυρικής θωράκισης.” καταλήγουν στην ανακοίνωση τους τα σωματεία.