ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκθεση SeafoodExpoGlobal στη Βαρκελώνη

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής στη διεθνή έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023 στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, στις 25-27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023.

Η έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023 είναι μεγαλύτερη και σπουδαιότερη στον κόσμο των ιχθυηρών & θαλασσινών και εδραιώνεται στη νέα της έδρα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η διοργάνωση του 2022 ήταν εξαιρετικά πετυχημένη από όλες τις απόψεις, φιλοξενώντας περισσότερους από 1.550 εκθέτες από 76 χώρες ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 26.600 εμπορικούς επισκέπτες.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα επιδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της συμμετοχής για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου. Το υπόλοιπο αυτής, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων, θα επιβαρύνει τους εκθέτες.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που ενδιαφέρονται για συμμετοχή με το περίπτερο της Περιφέρειας, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τις 30/01/2023 με υποβολή σχετικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: daopamth@gmail.com

Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης.