ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αναφερθεί στο γεγονός ότι η περιοχή μας είναι πρωταθλήτρια των ομαδικών απολύσεων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, αναφέρει ότι , μόνο χαρά και υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν τα στελέχη της τοπικής ΝΔ για το πέρασμα του πρωθυπουργού στην Καβάλα, με σκοπό την επίσκεψή του σε μία ιδιωτική εταιρεία. “Βέβαια, αποκρύπτουν  το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έρχεται στη Θράκη για να ανακοινώσει το αναπτυξιακό σχέδιο που μόνο η παράταξή του ψήφισε, στο οποίο απουσιάζουν η Καβάλα και η Δράμα. Η Θράκη πετυχαίνει το «γκολ», γιατί έχει ένα αναπτυξιακό σχέδιο (αν και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας), και η Αν. Μακεδονία μένει για μία ακόμα φορά «στη σέντρα», θεατής στο χιλιοπαιγμένο και αποτυχημένο έργο της ετεροβαρούς ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Άλλωστε, η απαξίωση της Καβάλας και της Δράμας κρατά από τον πατέρα Μητσοτάκη και συνεχίζεται από τον υιό.” σημειώνεται και παράλληκλα τονίζεται:

“Στο πέρασμά του από την Καβάλα, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αναφερθεί στο γεγονός ότι η περιοχή μας είναι πρωταθλήτρια των ομαδικών απολύσεων, δεν θα συναντήσει τους απολυμένους από τα Λιπάσματα Καβάλας, δεν θα μας απαντήσει γιατί 4 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η σιδηροδρομική Εγνατία και η αξιοποίηση του λιμανιού «Φίλιππος Β’». Θα αφήσει, επίσης, αναπάντητο το ερώτημα, γιατί η Θράκη χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο και δεν χρειάζεται η Αν. Μακεδονία. Και κυρίως, δεν θα απαντήσει για ποιο λόγο η Καβάλα και η Δράμα είναι εκτός οποιασδήποτε αναπτυξιακής στόχευσης της κυβέρνησης.”