ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Κλείνει απο την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βενιζέλου. Με μήνυμα που έστειλε η Τράπεζα προς τους πελάτες της, ενημερώνει ότι οι εργασίες του καταστήματος μεταφέρονται σ’ αυτό της οδού Ερυθρού Σταυρού και σ’ αυτό της Ομονοίας.

Να αναφέρουμε γενικότερα ότι, σε κλείσιμο επιπλέον καταστημάτων θα προχωρήσει η Διοίκηση της Τράπ[εζας Πειραιώς μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ από σήμερα ξεκινά νέο πρόγραμμα «εθελούσιων» απολύσεων εργαζομένων συνεχίζοντας την σκληρό πρόγραμμα συρρίκνωσης.

Με μοναδικό γνώμονα το κέρδος τα αφεντικά της Πειραιώς ετοιμάζονται να βάλουν νέα λουκέτα σε τραπεζικά καταστήματα και να πετάξουν υπαλλήλους στο δρόμο.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γενονός ότι την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με συνδικαλιστές εργαζόμενους, υπήρξε συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς – ΣΕΤΠ και της Διοίκησης της Τράπεζας. Στη συνάντηση σύμφωνα με τους συνδικαλιστές «δηλώθηκε η πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης, για κλείσιμο 10 – 15 καταστημάτων μέχρι το τέλος του χρόνου, επισημαίνοντας ότι “δεν έχει αποφασιστεί” ποια συγκεκριμένα θα ήταν αυτά, με παράλληλο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου».