ΣΥΡΙΖΑ: Η έναρξη λειτουργίας των μετωπικών διοδίων στην Άσπρη Άμμο επιβεβαιώνει την επιμονή της Κυβέρνησης στο λάθος

Η έναρξη λειτουργίας των μετωπικών διοδίων στην Άσπρη Άμμο επιβεβαιώνει την επιμονή της Κυβέρνησης στο λάθος. Έτσι, αντί να προωθεί το αναλογικό σύστημα χρέωσης, το οποίο είχε έτοιμο προς εφαρμογή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει να σπαταλήσει τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων σε έργα που δεν θα έπρεπε να γίνουν, για τα μάτια των παραχωρησιούχων.

Επιπλέον, δρα για μία ακόμα φορά αδιαφορώντας για το επιπλέον καθημερινό κόστος που καλείται να πληρώσει ο Καβαλιώτης που χρησιμοποιεί την οδό. Έτσι, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής διοδίων τελών για τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας (κύρια κατοικία εντός γεωγραφικών ορίων) και των όμορων δήμων, καθώς επίσης και την απαλλαγή των Ι.Χ. ιδιωτικών ή Ι.Χ. επαγγελματικών οχημάτων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που διατηρούν επαγγελματική εγκατάσταση εντός των ορίων των απαλλασσόμενων γεωγραφικών περιοχών.

Δυστυχώς, σήμερα, όλοι εκείνοι που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έσκιζαν τα ιμάτια τους για την κατασκευής διοδίων, σωπαίνουν, συντασσόμενοι με την κυβερνητική πολιτική εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.

Η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.