FEATURED

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Ο ΑΟΚ που αγαπάμε και θα τον αγαπάμε πάντα είναι υπεράνω προέδρων

«Ως σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες με χρονολογία ίδρυσης το 1981 έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές σε ίδιες καταστάσεις με την σημερινή.

Η εμπειρία μας και ο τρόπος που μας μετέδωσαν οι παλαιότεροι να χειριζόμαστε τις καταστάσεις, μας οδηγεί στο να μην μένουμε σε πρόσωπα διοικητικά παρά μόνον αν μας αποδείξουν με την πάροδο των ετών ότι αξίζουν να γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι μαθαίνουμε και εμείς με την σειρά μας στους νεότερους να πράξουν.

Τα τελευταία 24ωρα παρατηρούμε έναν παραλογισμό από τον Άλεξ Χαντιταγκι που προσπαθεί να μειώσει την πόλη μας και την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.

Παρατηρούμε επίσης πολλούς φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τον απλό κόσμο της πόλης να αντιδρούν έντονα στις δηλώσεις Χαντιτάγκι (και καλά κάνουν), ξεχνώντας όμως πως με χαρά βαδίζανε οι περισσότεροι προς το Ανθή Καραγιάννη με μια πρόσκληση και έναν καφέ στο χέρι ως πραγματικοί influencers.

Που θέλουμε να καταλήξουμε με αυτό; Προφανώς και δεν τα βάζουμε με τον απλό κόσμο της πόλης που θέλει να έρθει να υποστηρίξει την ομάδα μας, αλλά μάγκες, για να δημιουργηθεί ένας δυνατός και ελκυστικός ΑΟΚ πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε και να αγαπήσουμε πραγματικά την ομάδα και να συστρατευτούμε γύρω από αυτήν.

Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε δύναμη και με την πάροδο των χρόνων κανένας πρόεδρος δεν θα μπορεί τόσο εύκολα να κουνάει μαντίλι ρίχνοντας βέλη προς πάσα κατεύθυνση.

Όσο αναφορά τον Δήμο, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν όλες οι παρατάξεις να κοιτάνε την ομάδα καθαρά και μόνο ψηφοθηρικά και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Καβαλιωτικου αθλητισμού και φυσικά του ΑΟΚ. Δεν περιμέναμε να έρθει ο Χαντιταγκι για να διορθωθούν δέκα πράγματα στο γήπεδο. Απλά απαράδεκτοι!

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στον δήμο, ποιοι μπορεί να αντιδρούν και ποιοι όχι σας καλούμε έστω και τώρα να σταματήσετε τις οποίες αντιπαραθέσεις σας εις βάρος της ομάδας.

Ως μέλη των Γαλάζιων Αργοναυτών δεν έχουμε πέσει από τα σύννεφα με την αποχώρηση του μεγαλομετόχου. Το περιμέναμε ήταν φως φανάρι. Δεν θέλουμε να βγάλουμε τον κωλο μας απ’ έξω γιατί και σε εμάς όπως και σε κάθε Καβαλιώτη μας έδωσε μια σπίθα ότι η ομάδα θα ορθοποδήσει επιτέλους και θα πάρει ότι της αξίζει.

Τι αξίζει όμως στην ομάδα μας έχετε αναλογιστεί ποτέ;

Άλεξ Χαντιταγκι αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων υποσχέθηκες πολλά και σε πολλούς και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια σαν τον κλέφτη. Δεν είχες το θάρρος ούτε να το ανακοινώσεις με μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου. Στην διάρκεια της θητείας σου εντοπίσαμε πολλά σφάλματα και δώσαμε τόπο στην οργή. Δεν θέλουμε τίποτε άλλο από εσένα, το μόνο καλό που έκανες ήταν να κερδίσεις την δικαστική διαμάχη με το κράτος.

Ο ΑΟΚ που αγαπάμε και θα τον αγαπάμε πάντα είναι υπεράνω προέδρων ποδοσφαιριστών και προπονητών και τον ακολουθούμε πιστά σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται. Ειναι ένας σύλλογος που έχει δεχτεί τα πάνδεινα από το κράτος αλλά και από πολλές διοικήσεις του παρελθόντος. Θα παραμείνουμε πιστοί στο όνειρο για καλύτερες μέρες στον Σύλλογο.

Τέλος καλούμε όλη την πόλη να γραφτεί μέλος στον ερασιτέχνη ΑΟΚ και στον Σύνδεσμο.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *