ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Μεγάλη είναι η απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΚ. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση του Haditaghi ότι θα αποχωρήσει απο την ομάδα, ακούγονται πλέον χίλιες δυο απόψεις, για τον ίδιο, το τι έγινε και τι δεν έγινε απο τον δήμαρχο, για το τι πρέπει να γίνει εδω και τώρα.

Μεγάλο και ο θυμός, των φιλάθλων για το γεγονός οτι ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας, ενώ μέχρι πριν απο λίγες μέρες δήλωνε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα, εντελώς ξαφνικά έκανε το ακριβώς αντίθετο. Μάλιστα, όχι μονο έφυγε απο την ομάδα αλλά ουσιαστικά δηλώνει ανοιχτός στην προοπτική να παραμείνει στον χώρο το ελληνικού ποδοσφαιρού, “αγαπόντας” πλέον μια άλλη ομάδα.

Αμούσαμε μεγάλα λόγια, απο ένα επιχειρηματία ο οποίος είδε οτι δεν του ήρθαν τα πράγματα όπως τα ήθελε και έφυγε. Ουσιαστικά όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρ΄΄οβλημα είναι οτι μπορεί να βρεθούν πολλοί που ”αγαπάνε” την ομάδα. Αν λοιπόν εδω υπάρχουν φίλαθλοι που πραγματικά αγαπάνε τον ΑΟΚ, θα πρέπει να φροντίσουν να μεταδώσουν αυτή την αγάπη για την ομάδα και στους νεότερους κάτι που δεν συμβάινει….

Θα πρέπει να αναλογιτούν όλοι ποίοι θα είναι αυτοί στο άμεσο μέλλον πουα θα δεί

Leave a Reply

Your email address will not be published.