ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε στις 11 π.μ. με συνάντηση με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και τα σωματεία των πυροσβεστών και στις 12 μ.μ. είχε συνάντηση με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και εκπροσώπους των αστυνομικών.

Στη 1 μ.μ. συνομίλησε με υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας και στις 8 μ.μ. παρέστη σε εκδήλωση καλωσορίσματος των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας, στο All Day Bar Marine.

Ο κ. Σπίρτζης μια μέρα πριν πραγματοποίησε επίσκεψη και ομιλία στην πόλη της Δράμας. Η επισκε΄ψεις του αυτές έγιναν, όπως είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών «για τα τρέχοντα προβλήματα, για τις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να ενημερώσουμε τους πολίτες, να συνεργαστούμε με τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, να δυναμώσουν και οι φωνές και οι τρόποι αντίδρασης σε μια σειρά από καταστροφικές πολιτικές σε όλους τους τομείς, δυστυχώς και στα εθνικά ζητήματα και στην οικονομική πολιτική, στην ακρίβεια, στην αποσάθρωση στις παραγωγικές δομές, στη συνέχιση μιας δογματικής πολιτικής, ειδικά για τη βόρεια Ελλάδα, χωρίς όραμα, χωρίς στόχους, χωρίς σχέδιο, αγκυλωμένη σε δόγματα του παρελθόντος».

Επίσης, ανάμεσα στα άλλα τόνισε οτι είναι πολύ σημαντικό πλέον ότιο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που όχι μόνο εκλέγει το σύνολο της ηγεσίας του από τη βάση, αλλά έχει προβλέψει δημοψηφίσματα. Υπογράμμισε το γεγονός ότι οι θέσεις του κόμματος στα κρίσιμα ζητήματα θα καθορίζονται από τα μέλη του κόμματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *