ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ: ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Στις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τουρκων αλλά και την ηττοπαθή στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σήμερα στην ομιλία του στην Καβάλα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. “Όταν δε διεκδικείς Ίμβρο και Τένεδο, ο άλλος θα διεκδικήσει 153 νησιά. Με τις ίδιες συνθήκες που η Τουρκία διεκδικεί την κυριότητα αυτών των νησιών, η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει δεκάδες νησιά που βρίσκονται υπό τη δική της κυριότητα, πέρα από την Ίμβρο και την Τένεδο. Όταν τόσα χρόνια τους δίνεις το δικαίωμα να διεκδικούν, τότε πως περιμένεις τώρα να αλλάξουν στάση” είπε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε επίσης για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, κάτι που δεν αναφέρεται από τους “γερμανοτραφείς”, όπως τους χαρακτήρισε, πολικά αρμόδιοους στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφέρθηκε παράλληλα στο ζήτημα της ακρίβειας αλλά και της εμμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους υγειονομικούς σε αναστολή, τονίζοντας πως «μόνο η Ελληνική Λύση με τρόπο ξεκάθαρο τους υποστήριξε δημόσια, απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο που χρωστά εκατομμύρια ευρώ!»

Σχετικά με την ενεργειακή κρίση και τις τεράστιες αυξήσεις των λογαριασμών, ζήτησε από την Κυβέρνηση ουσιαστικά μέτρα στήριξης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις επισημαίνοντας με έμφαση ότι δεν γίνεται άλλες χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία να βρίσκουν τρόπους να βοηθήσουν τους πολίτες τους και η Ελλάδα όχι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.