ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ HADITAGHI ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ

Σε ανακοίνωση του μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Alexander Haditaghi έκανε γνωστή τη συνεργασία του με τους Δημήτρη και Γιώργο Μελισσανίδη σε ότι αφορά την αλάνα της Ηρακλείτσας και την επένδυση στην οποία προκειται να προχωρήσει. Αναλυτικά:

“Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αγοράζω αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και συνεργάζομαι με δύο από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γεώργιο Μελισσανίδη για την ανάπτυξη του.

Πρόκειται για ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ (655 εκατομμύρια δολάρια CAD), μελλοντική κατοικία για όμορφες πολυτελείς βίλες και ένα ξενοδοχείο και θέρετρο 5 αστέρων! Οι βίλες μας θα κοστολογούνται από 599.000€-1.880.000€, κάτι που θα επιτρέψει επίσης στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει επίσης το μεγαλύτερο έργο μου στην επαγγελματική μου καριέρα!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.