Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί, την Τρίτη 24 Μάη, στα Δικαστήρια Καβάλας, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος στους εργαζόμενους στα Πετρέλαια και στα Λιπάσματα Καβάλας. Να θυμίσουμε ότι αύριο στην Καβάλα, εκδικάζεται η δικαστική προσφυγή του Σωματείου  των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας ενάντια στις παράνομες και καταχρηστικές ομαδικές απολύσεις. Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, ο αγώνας που δίνουνε εδώ κι έξι χρόνια είναι για αυτούς ένας πολύχρονος Δικαστικός και Συνδικαλιστικός αγώνας. Σημειώνουν δε ότι έχουνε δικαιωθεί στα ποινικά και αστικά δικαστήρια από τις Παράνομες ενέργειες του κ. Λαυρεντιάδη.

Επίσης να αναφέρουνμε ότι τους πρώην εργαζόμενους στις επιχειρήσεις εξόρυξης πετρελαίου και παραγωγής φωσφορικών λιπασμάτων, συνάντησε πρόσφατα στην κεντρική πλατεία της Καβάλας ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο περιοδείας του στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ο κ. Κουτσούμπας συνομίλησε μαζί με τους εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων και τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στον αγώνα που δίνουν. Τόνισε ότι «είμαστε εδώ σήμερα, όχι απλά για να συμπαρασταθούμε, για να εκφράσουμε για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στα πετρέλαια, στα λιπάσματα, στους απολυμένους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δίκια τους, αλλά κυρίως για να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος, μέχρι την οριστική δικαίωση των αιτημάτων σας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.